خدمات مهاجرتی

برنامه مهاجرت استانی | آخرین نتایج 2018

آخرین نتایج برنامه مهاجرت استانی کانادا

برنامه مهاجرت استانی اکسپرس اینتری از رویکردهای مختلفی برای انتخاب نامزدها استفاده می‌کند – ۳ نمونه از  هفته گذشته

۶۰۰ امتیاز، نامزد استانی یا pnp با ارزش ترین عامل تحت سیستم رتبه‌بندی جامع Express Entry’s است.

مهاجرت استانی کانادا

 

ایالات های کانادا روش‌های گوناگونی را برای انتخاب داوطلبان ورودی اکسپرس به کار می‌گیرند و از آن‌ها دعوت می‌کنند برای اقامت دائم و مهاجرت به کانادا درخواست دهندو هفته گذشته سه مورد از آن‌ ها که عبارتند از نوا اسکوشیا، جزیره پرنس ادوارد و اونتاریو این اقدام را انجام دادند.

داوطلبان اکسپرس اینتری که یک نامزدی استانی را دریافت می‌کنند ۶۰۰ امتیاز اضافی به امتیاز رده‌بندی اکسپرس اینتری شان داده می‌شود، که نامزدی را با ارزش ترین عامل معرفی می‌کند و به طور موثر یک دعوت برای اقامت دائم کانادا را تضمین می‌کند.

رویکردهای مختلفی برای مسیرهای مهاجرت استانی مرتبط با ورودی برای انتخاب کاندیداها در هفته گذشته بکار گرفته شد.

برنامه مهاجرت استانی کانادا (PNP) به ایالات و مناطق شرکت ‌کننده اجازه می‌دهد تا تعدادی از نامزدهای مهاجرت اقتصادی برای اقامت دائم در هر سال را معرفی کنند.

هر استان و قلمرو با PNP حداقل یک جریان برای داوطلبان در سیستم اکسپرس اینتری فدرال دارد، که مجموعه نامزدهای سه برنامه مهاجرت اقتصادی ماهر فدرال کانادا – کلاس کارگر ماهر فدرال، طبقه کارگر ماهر فدرال و رده سابقه کاری کانادایی را مدیریت می‌کند.

در سال ۲۰۱۷، بیش از 17000 تن از داوطلبان ورودی اکسپرس اینتری که برای مهاجرت دائم به کانادا درخواست دادند، یک نامزد استانی را داشتند که افزایشی بیش از ۴۰۰۰ نفر را از سال ۲۰۱۶ داشته ‌است.

معرفی استانی می‌تواند برای داوطلبان ورودی اکسپرس که به دنبال افزایش نمره سیستم رتبه‌بندی جامع (CRS) هستند، ارزشمند باشد، که برای تعیین رتبه‌بندی نامزدها در استخر اکسپرس اینتری به کار می‌رود.

سه جریان PNP که ما در عمل در این هفته دیدیم به ویژه با داوطلبان ورودی اکسپرس محبوب هستند، زیرا آن‌ها به پیشنهاد کار کانادایی و یا حداقل نمره CRS برای واجد شرایط بودن نیاز ندارند.

برای اینکه بفهمید آیا شما صلاحیت ورود به استخر اکسپرس اینتری را دارید، با ما تماس بگیرید.

نوا اسکوشیا:

در روز شنبه، ۱۷ نوامبر نوا اسکوشیا رده B از تقاضا را باز کرد: جریان اکسپرس اینتری، که اجازه می‌دهد تا داوطلبان واجد شرایط ورود به طور فعال برای نامزدی استانی درخواست دهند.

رده B آخرین نمونه باقیمانده از یک گروه PNP است که بر روی آن چه که اولین پایه است، عمل می‌کند. این به این معنی است که زمانی که افتتاح می‌شود، درخواست‌ها از داوطلبان را می‌پذیرد تا زمانی که یک سهمیه برطرف شود، که معمولاً به سرعت رخ می‌دهد.

دریافت ۱۷ نوامبر نمونه‌ای از این فرآیند بسیار رقابتی بود و به ۲۲۵ کاربرد در کم‌تر از دو ساعت رسید.

به منظور واجد شرایط بودن برای دسته B، داوطلبان ورودی اکسپرس نیاز به ارائه یک پیشنهاد کار در نوا اسکوشیا ندارند، اما آن‌ها باید در یکی از ۱۱ شغل فرصتی ایالت، در میان معیارهای دیگر تجربه کاری داشته باشند.

جزیره پرنس ادوارد:

جزیره پرنس ادوارد استان همجوار نوا اسکوشیا، همچنین از نامزدهای اکسپرس اینتری در قرعه‌کشی ۱۵ نوامبر از طریق بیان خود از سیستم بهره دعوت کرد.

این سیستم برای رتبه‌بندی داوطلبان ورودی اکسپرس که خودشان را در برنامه نامزد استانی جزیره پرنس ادوراد و داوطلبانی که یک پروفایل در این استان مشخص کرده‌اند، استفاده می‌شود.

پروفایل‌های EOI به مجموعه داوطلبان واجد شرایط برای مقوله اکسپرس اینتری خود وارد می‌شوند و آن‌ها براساس قدرت امتیازات اعطا شده به عواملی مانند آموزش، تجربه کاری و مهارت در زبان انگلیسی یا فرانسوی رتبه‌بندی می‌شوند.

سپس جزیره پرنس ادوارد آن ها را از طریق قرعه‌کشی ماهیانه از استخر انتخاب می‌کند. از زمان تعویض به سیستم EOI در فوریه،

در جزیره پرنس ادوارد ۱۰ موردمرتبه از این روش استفاده شده ‌است.

جزیره پرنس ادوراد یکی از چهار استان است که در حال حاضر یک سیستم EOI برای مدیریت pool های PNP به کار می‌برد. استان‌های دیگر شامل بریتیش کلمبیا، مانیتوبا و ساسکچوان است.

سیستم‌های EOI برای مدیریت استخر اکسپرس اینتری فدرال و بانک کاندیدها برای برنامه کارگر ماهر کبک به کار می‌روند.

برای ارزیابی شایستگی شما برای مهاجرت استانی، شرایط خود را برای ما ارسال کنید.

انتاریو:

یک مسیر اکسپرس اینتری دیگر که مبتنی بر درخواست برای نامزدی استانی در هفته گذشته مشاهده کردیم، یکی از سه جریان اکسپرس اینتری انتاریو بود.

جریان اولویت‌ها – جریان سرمایه انسانی ماهر، جریان کارگر ماهر فرانسوی‌زبان و جریان کسبه ماهر – غیرفعال در نظر گرفته می‌شوند زیرا داوطلبان ورود اکسپرس نمی‌توانند به طور فعال به درخواست خود برای معرفی کاندید شدن در میان آن‌ها توجه کنند.

OINP یا همان برنامه نامزد شدن (مهاجرت به کانادا) توسط استان انتاریو به شدت وابسته به جریانات مربوط به اکسپرس اینتری هستند، که در کنار هم برای ۹۵ درصد از   6600نامزدهای صادر شده توسط انتاریو در سال جاری مسئول بوده‌اند.  سرمایه انسانی به تنهایی  3534 نامزد داشت که پس از آن جریان کارگر ماهر فرانسوی ‌زبان با 1476  و جریان کسبه ماهر با 1445 در جایگاه های بعدی قرار گرفتند

روندی که در هفته گذشته قابل توجه بود،انتخاب شدن کارگر ماهر فرانسوی‌ زبان بود که در حال حاظر صدور دعوت‌های تقریباً هفتگی به داوطلبان اکسپرس اینتری بود که معیارهای مهارتی زبان انگلیسی و انگلیسی اش را برآورده می‌کردند،

ارسال یک پروفایل اکسپرس اینتری اولین قدم مورد نیاز است تا توسط این جریان‌های OINP در نظر گرفته شود.

هم اکنون کانادا برنامه های بسیار گسترده ایی برای مهاجرت قانونی به کانادا دارد. برای اینکه سریع ترین و راحت ترین روش مهاجرت به کانادا انتخاب کنید, با دفتر ما تماس بگیرید.

فدرال اسکیل ورکر کانادا

فدرال اسکیل ورکر

برنامه مهاجرتی فدرال اسکیل  ورکر یا کارگر ماهر فدرال

برنامه‌های کارگر ماهر فدرال براساس توانایی داوطلب برای اینکه بتواند بعد از مهاجرت به کانادا مستقل شود و به اقتصاد این کشور کمک کند ارزیابی می‌شوند.

برنامه‌های کارگر ماهر فدرال از طریق سیستم انتخاب مهاجرت اکسپرس اینتری برای مهاجرت به کانادا پردازش می‌شوند.

داوطلبان واجد شرایط رده کارگر ماهر فدرال ابتدا باید با ایجاد یک پروفایل ورود سریع آنلاین ابراز علاقه به مهاجرت به کانادا کنند.

ببینید آیا برای برنامه مهاجرت به کانادا واجد شرایط هستید یا خیر.

در ۱ نوامبر ۲۰۱۸ دولت کانادا برنامه مهاجرت چند ساله خود را برای سال ۲۰۱۸ اعلام کرد.

معیارهای واجد شرایط برای برنامه کارگر ماهر فدرال

متقاضیان کارگر ماهر فدرال باید حداقل ۶۷ امتیاز براساس عوامل انتخاب مهاجرت که توسط مهاجرت، پناهندگان و شهروندی کانادا مشخص شده‌اند کسب کنند.

عوامل انتخاب کارگر ماهر فدرال

عوامل انتخاب کارگر ماهر فدرال در زیر لیست شده‌اند. برای کسب اطلاعات بیشتر هر عامل با ما تماس بگیرید:

عوامل

امتیاز

1) آموزش

تا 25 امتیاز

2) مهارت های زبانی

تا 28 امتیاز

3) تجربه کاری

تا 15 امتیاز

4) سن

تا 12 امتیاز

5) پیشنهاد کاری در کانادا

تا 10 امتیاز

6) سازگاری با محیط

تا 10 امتیاز

زمانی که مشخص شد که یک کاندید واجد شرایط است، باید نشان دهد که او بودجه اسکان کافی برای حمایت از خود و یا هر گونه وابستگان بعد از رسیدن او به کانادا را دارد. در نهایت، نامزدها و وابستگان آن‌ها باید تحت معاینات پزشکی قرار بگیرند و مجوزهای امنیتی بعنوان بخشی از فرآیند درخواست مهاجرت کانادا دریافت کنند.

برای اطلاعات بیشتر با ما تماس بگیرید و از این روش  برای مهاجرت به کانادا استفاده کنید.

هچنین برای اطلاعات در مورد مهاجرت به استرالیا, اقامت ترکیه, ویزای فوری کانادا و ویزای شینگن روی مورد دلخواه کلیک کنید.

مهاجرت به استرالیا | اقامت استرالیا از طریق کار

مهاجرت به استرالیا

شرایط و روش های مختلف برای مهاجرت به استرالیا

استرالیا سرزمین کانگوروها، فرصت‌های بسیاری برای کارگران ماهر فراهم می‌کند که می‌خواهند به استرالیا مهاجرت کنند. انواع مختلفی از گزینه‌های ویزای در دسترس برای مهاجرت به استرالیا وجود دارد. اگر شما به شدت ماهر هستید و می‌خواهید  آینده شغلی خود را بسازید، می‌توانید با مهاجرت ماهر به استرالیا بروید. مهاجرت نیروی کارماهر مبتنی بر یک سیستم مبتنی بر نقطه است که حداقل ۶۰ امتیاز را کسب می‌کند.

محاسبه نقاط مهاجرت استرالیا

دسته‌های اصلی مهاجرت ماهر استرالیا عبارتند از:

ویزای مستقل ماهر، ۱۸۹ – در این دسته از ویزا، نامزدها که به شدت مهارت دارند و مورد تقاضا دولت استرالیا یا قلمرو دولتی قرار دارند می‌توانند برای زیر رده ویزای خود قرار بگیرند. ویزای مستقل ماهر به هیچ حمایت دولتی یا خانوادگی نیاز ندارد. شما می‌توانید با ارسال  EOI به طور مستقیم درخواست ویزا کنید.

نامزد دریافت ویزا – ۱۹۰ – در این دسته از ویزا، کاندید شدن توسط دولت یا قلمرو دولت در استرالیا با مهارت‌های مورد تقاضا در کشور / قلمرو استرالیا مورد نیاز است. شما به علاوه ۵ امتیاز از کاندید شدن را کسب خواهید کرد. پروفایل متقاضی باید با لیست STSOL مطابقت داشته باشد.

۴۸۹ ویزا منطقه‌ای ماهر – این گروه از ویزا به شما این امکان را می‌دهد که در استرالیا زندگی کنید و برای کسب اقامت دائم در استرالیا کار کنید. متقاضی باید از منطقه خاصی نامزد شود، ایالتی که در آن باید برای ۱ سال کار کند و باید حداقل ۲ سال در آن منطقه بماند تا اقامت دائم داشته باشد.

جزئیات مهاجرت  نیروی ماهر به استرالیا

در زیر فرآیند درخواست برای مهاجرت استرالیا وجود دارد

۱. متقاضی باید نمره خوب داشته باشد.

۲. اگر چه امتیاز امتیاز حداقل ۶۰ نقطه است اما بالاتر از ۶۰ احتمال دعوت را افزایش می‌دهد.

۳. تجربه کار باید با اشغال فهرست‌شده در STSOL مطابقت داشته باشد.

۴. تست مهارت مثبت از طرف ارگان های مورد تاکید.

۵. اگر درخواست ویزای دولتی یا منطقه‌ای اعمال شود، باید از ایالت خاصی نامزد شود.

۶. ارسال EOI.

۷. بعد از دریافت دعوت می‌توانید به آخرین مرحله ارائه اسناد و مدارک کامل بروید.

۸. شما باید برای ویزای PR استرالیا در عرض ۶۰ روز دعوت درخواست بدهید.

این فرآیند درخواست برای مهاجرت ماهر استرالیا است، چندین دسته ویزا برای اهداف مختلف وجود دارد، از جمله ویزای سرمایه‌گذار استرالیایی برای دارنده کسب‌وکار, تاسیس کسب‌وکار جدید در استرالیا، ویزای خانواده سلطنتی برای مهاجرت خانواده کامل به استرالیا، ویزای توریستی استرالیا به عنوان ویزای موقت.

اگر شما از دریافت فرآیند ویزای PR  یک تیم مشاور مهاجر خوب می‌تواند شما را به خوبی هدایت کند. آن‌ها به شما در کاهش زمان پردازش PR با مرحله راهنمایی گام کمک می‌کنند. بنابراین، سرویس‌های مشاورین ما ،ویزا را با بهترین متخصصان مهاجرت انتخاب کنید..

اکسپرس اینتری کانادا اکتبر 2018

اکسپرس اینتری کانادا

نتایج اکسپرس اینتری اکتبر 2018 کانادا_استقبال کانادا از مهاجرین جدید

آماده شدن برنامه مهاجرتی اکسپرس اینتری 2018برای شکستن رکورد سال قبل

ماه گذشته، دولت کانادا بیش از دو برابر تعداد دعوت‌ها برای اقامت دائم برای داوطلبان ورودی اکسپرس اینتری نسبت به  اکتبر ۲۰۱۷ صادر کرد، و آن را کم‌تر از ۱۲۰۰۰ دعوت از کل سال گذشته به جای گذاشت.

مهاجرت، پناهندگان و شهروندی کانادا (IRCC)  طبق سه برنامه بیرون کشیدن دعوت نامه در ماه گذشته، 11700، دعوت نامه را برای اعمال خود صادر کردند که بیش از دو برابر ITAs صادره در اکتبر ۲۰۱۷ منتشر کردند.

بعد از بیرون کشیدن دعوت نامه ها برای مهاجرت قانونی به کانادا در ماه اکتبر تعداد  ITAsصادر شده به نامزدهای اکسپرس اینتری در سال ۲۰۱۸ به 70400رسید. و IRCC  تنها  11823دعوت از شکستن رکورد اکسپرس اینتری سال ۲۰۱۷ که به86023 نفر رسیده بود فاصله دارد.

سیستم اکسپرس اینتری فدرال مجموعه نامزدها برای سه برنامه مهاجرت اقتصادی ماهر فدرال کانادا – کلاس کارگر ماهر فدرال، طبقه کارگر ماهر فدرال و رده سابقه کاری کانادایی را مدیریت می‌کند.

به داوطلبان واجد شرایط امتیاز تحت سیستم رتبه‌بندی جامع (CRS) داده می‌شود که موقعیت آن‌ها را در استخر اکسپرس اینتری تعیین می‌کند و تعدادی از بالاترین ردیف را از طریق قرعه‌کشی منظم از طرف استخر می‌فرستند.

سیستم اکسپرس اینتری کانادا که در ژانویه ۲۰۱۵ معرفی شد، اکنون اصلی‌ترین عامل مهاجرت اقتصادی به کشور است.

برای اطلاعات بیشتر با ما تماس بگیرید و از این روش بسیار مفید برای مهاجرت به کانادا استفاده کنید.

اقامت ترکیه | مهاجرت به ترکیه | شرایط اقامت در ترکیه

اقامت ترکیه

اقامت ترکیه

اخذ اقامت ترکیه به یکی از متداول ترین شیوه برای مهاجرت ایرانیان به خارج از کشور تبدبل شده است. برای اخذ انواع اقامت ترکیه راه های مختلفی وجود دارد. متقاضیان محترم معمولا سوال های زیادی در مورد اقامت ترکیه و مهاجرت به کشور ترکیه دارند که در این مقاله تلاش شده که بیشتر اطلاعات توسط گروه برو خارج پوشش داده شود است.

شیوه های گرفتن اقامت ترکیه

  • دریافت اقامت ترکیه با خرید ملک
  • ذریافت اقامت ترکیه با ازدواج با شهروند ترک
  • ذریافت اقامت ترکیه با ثبت شرکت
  • دریافت اقامت ترکیه با تمکن مالی

 اقامت ترکیه و مزایای آن

پس از دریافت اقامت ترکیه  امتیازهای فراوانی نصیب متقاضی میشود. معمولا متقاضیانی خواستار اخذ اقامت ترکیه هستند برای تجارت و کسب و کار خارج از ایران یا ایجاد رابطه تجاری با ایران است. با توجه به اینکه ترکیه روابط تجاری و سیاسی خوبی با ایران دارد و در لیست تحریم آمریکا و دیگر کشورهای مهم دنیا نمی باشد، میتواند گزینه خوبی برای اخذ اقامت یک تاجر باشد. در ترکیه امتیازات زیادی به کسانی که در آنجا اقامت دارند میدهند. مانند سالن ورزشی رایگان، آموزش زبان رایگان، آموزش فرزندان شما در مدارس ترکیه به صورت رایگان و …

آموزش رایگان زبان ترکی در ترکیه

کسانی که اقامت ترکیه را دارند میتوانند از آموزش رایگان آکادمیک در ترکیه بهره مند شوند. برای این آموزش در ایران باید بیش از 5 میلیون تومان هزینه کرد که در ترکیه به رایگان در اختیار شما قرار میدهند.

افتتاح حساب در ترکیه

پس از مهاجرت به ترکیه  و دریافت اقامت ترکیه امکان افتتاح حساب های ارزی با واحد دلار آمریکا و یورو و لیر و … وجود دارد. در صورت اشتغال در خاک ترکیه امکان اخذ کارت اعتباری ویزا برای متقاضی است. البته در صورتی که متقاضی قصد اشتغال در ترکیه نداشته باشد میتواند کارت دبیت ویزا یا مستر را تهیه کند و غیر از وام، از همه امکانات یک کارت اعتباری استفاده کند.

دریافت وام

سرمایه گزاری و دریافت وام  از بانک های ترکیه  یکی از دلایل دریافت اقامت ترکیه است. بر خلاف ایران در ترکیه وام با سود 1.32% با بالا قابل دریافت است. برای مثال بانک Ziraat تا 100000 لیر ترک با نرخ سود 1.32% ماهانه بدون مسدودی حساب و بلوکه شدن حساب اعطا میکند.گرفتن وام در ترکیه به مراتب راحت تر از دریافت وام در ایران می باشد.

زندگی بهتر نسبت به ایران

هزینه های زندگی در ترکیه نسبت به بقیه کشور های اروپایی, کانادا, استرالیا و آمریکا که مقصد بیشتر مهاجران ایرانی هستند به مراتب پایین تر است، البته اگر توریستی به ترکیه رفته باشید باهزینه های بالایی مواجه میشوید چون توریست هستید. اما اگر یک مقیم ترکیه باشید شرایط بسیار ایده عالی در انتظار شماست. به عنوان مثال خودروهای جدید بنز با حدود 110000 لیر قابل خرید است، هزینه خوراک شبیه ایران است و هزینه مسکن و اسکان هم با ایران برابری می کند. برای خرید ملک در صورتی که شهروند باشید میتوانید از دم قسط نسبت به خرید ملک اقدام کنید و اگر خارجی باشید میتوانید با پرداخت 30% مبلغ ملک نسبت به خرید اقساطی ملک در ترکیه اقدام کنید. اجاره ملک در ترکیه نیز شرایط خوبی دارد.برای مثال 1000 لیر ماهانه و بدون پرداخت پول پیش م یتوانید در بخش های بسیار خوب شهر استانبول خانه ای با سونا و استخر و جکوزی داشته باشید. با همین هزینه در ازمیر و کوش آداسی میتوانید زندگی مجلل تری داشته باشید.

خودرو سازانی مانند رنو در ترکیه با شرایط بسیار خاص با یکدیگر رقابت میکنند که سود این رقابت را مشتری میبرد. رنو مگان 2018 را با پرداخت ماهانه 1500 لیر بدون پیش پرداخت به صورت تحویل فوری در ترکیه میتوانید در اختیار داشته باشید.

 پوشاک  ترکیه که هم اکنون در نزد ایرانیان بسیار محبوب است در ترکیه با قیمت های به مراتب پایین تر به فروش می رسد. حداقل درامد کارمند و کارگر بیش از دو برابر در ایران است. البته برخی هزینه ها در ترکیه از ایران بالاتر است، مانند سوخت گازوئیل و بنزین. در کل، نیاز های اساسی زندگی بسیار در دسترس تر و مناسب تر است. در مورد آب و هوا نیز لازم به ذکر است که شما هوای بسیار پاک و متفاوتی در ترکیه خواهید دید.

هزینه های مورد نیاز برای دریافت اقامت ترکیه

هزینه اخذ اقامت ترکیه برای روش های مختلف که در ابتدای مقاله ذکر شد متفاوت است، هزینه های اداری برای ارزانترین انواع اقامت ترکیه از حدود 2000  لیر شروع و هزینه های کارگزاری و اعلام وکالت میتواند به 4500 هزار دلار برسد. در مواردی مثل اقامت تمکن مالی میتوان با هزینه حدود 2500 دلار به اقامت رسید. در مورد خرید ملک میتوان با حدود 75 هزار لیر ملک تهیه کرد و به اقامت رسید. البته اگر سرمایه گذاری از حد یک میلیون دلار عبور کند  متقاضی می تواند مستقیم  به شهروند ترکیه تبدیل شود. البته باید توجه داشت که با این هزینه در کشورهای معتبر اروپایی نیز می توان سرمایه گذاری و اقامت گرفت

 مدارک مورد نیاز برای اقامت ترکیه

شرایط جدید برای اخذ اقامت در ترکیه تغییراتی به همراه داشته است. مدارک کمی بیشتر شده و سختگیری افسر اداره امنیت کمی بالاتر رفته است. برای دریافت اقامت تمکن مالی نیاز به ارائه عکس، ترجمه پاسپورت، ترجمه سوپیشنیه از ایران در کنسول ایران در ترکیه، مدارکی که نشان دهنده تمکن مالی شما باشد مانند سند ملکی، و ارائه گواهی تمکن مالی 3000 لیری به نرخ دولتی  را دارید. البته مدارک دیگر هم مورد نیاز است که شما می توانید با تماس با شرکت از آن اطلاع یابید.لازم به ذکر است  شرایط  و مدارک مورد نیاز در هر لحظه ممکن است تغییر کند.

تفاوت اقامت  و شهروندی ترکیه

به طور کلی شهروندی به مفهوم تابعیت است و تفاوت آن با اقامت در این است که هر شخصی به هر طریق قانونی که وارد کشور ترکیه شود، از آن لحظه مقیم ترکیه است اما حقوق شهروندی یک ترک را ندارد. حقوق شهروندی در هر کشوری متفاوت است، اما عموما یک شهروند در حق رای و اخذ پاسپورت با مقیم تفاوت دارد. تفاوت بعدی در این است که اقامت ها موقت است و همیشه باید تمدید شود. گاهی برای تمدید اقامت ها باید از کشور خارج شد و گاهی از اداره مهاجرت بدون خروج از کشور قابل تمدید است. در مورد ترکیه، اقامت ها عموما از داخل خاک ترکیه قابل تمدید است البته برای این موضوع باشد شرایطی فراهم شده باشد در غیر این صورت نیاز به مجوز ورود مجدد به خاک ترکیه است.

اخذ سیتیزنشیپ ترکیه

برای اینکه شهروند ترکیه  شوید باید یکی از شروط زیر را فراهم کنید.

دریافت شهروندی ترکیه با ازدواج با شهروند ترک

دریافت شهروندی ترکیه با سرمایه گذاری در ترکیه

دریافت شهروندی ترکیه با کار در ترکیه

اخذ پاسپورت ترکیه

با شهروند شدن کشور ترکیه می توانید پاسپورت ترکیه را دریافت کنید و از سفر به بسیار از کشور ها بدون ویزا لذت ببرید.

ثبت شرکت در ترکیه

ثبت شرکت در ترکیه بسیار ساده است و حدود 4000 دلار هزینه به همراه خواهد داشت. با ثبت شرکت می توانید نسبت به اخذ مجوز کار اقدام کنید و پس از پنج سال به شهروندی ترکیه دست یابید. با ثبت شرکت در ترکیه می توانید وام های بسیار عالی با سود بسیار پایین دریافت کنید. از تحریم ها آزاد شوید و با دنیای بین الملل ارتباط بگیرید. کارت اعتباری داشته باشید و برای اخذ اقامت کشورهایی همچون آمریکا و کانادا به سادگی از سد افسر های کنسولی رد شوید.

اخذ مجوز کار در ترکیه

برای کار ترکیه باید مجوز کار داشته باشید. برای گرفتن مجوز کار باید کارفرمای ترک برای شما اقدام کند. البته لازم به توضیح است که می توان در ترکیه بدون مجوز هم کار کرد که تنها تفاوت آن با کار با مجوز در دریافت بیمه است. در صورتی که بدون مجوز کار کنید بیمه ای برای شما برای بازنشستگی رد نمیشود و موضوع بیمه رابطه مستقیم با اخذ شهروندی ترکیه دارد.

برای کسب اطلاعات بیشتر و شروع پروسه اقامت ترکیه با کمترین هزینه با ما تماس بگیرید.