ماه: جولای 2018

اقامت ترکیه | مهاجرت به ترکیه | شرایط اقامت در ترکیه

اقامت ترکیه

اقامت ترکیه

اخذ اقامت ترکیه به یکی از متداول ترین شیوه برای مهاجرت ایرانیان به خارج از کشور تبدبل شده است. برای اخذ انواع اقامت ترکیه راه های مختلفی وجود دارد. متقاضیان محترم معمولا سوال های زیادی در مورد اقامت ترکیه و مهاجرت به کشور ترکیه دارند که در این مقاله تلاش شده که بیشتر اطلاعات توسط گروه برو خارج پوشش داده شود است.

شیوه های گرفتن اقامت ترکیه

  • دریافت اقامت ترکیه با خرید ملک
  • ذریافت اقامت ترکیه با ازدواج با شهروند ترک
  • ذریافت اقامت ترکیه با ثبت شرکت
  • دریافت اقامت ترکیه با تمکن مالی

 اقامت ترکیه و مزایای آن

پس از دریافت اقامت ترکیه  امتیازهای فراوانی نصیب متقاضی میشود. معمولا متقاضیانی خواستار اخذ اقامت ترکیه هستند برای تجارت و کسب و کار خارج از ایران یا ایجاد رابطه تجاری با ایران است. با توجه به اینکه ترکیه روابط تجاری و سیاسی خوبی با ایران دارد و در لیست تحریم آمریکا و دیگر کشورهای مهم دنیا نمی باشد، میتواند گزینه خوبی برای اخذ اقامت یک تاجر باشد. در ترکیه امتیازات زیادی به کسانی که در آنجا اقامت دارند میدهند. مانند سالن ورزشی رایگان، آموزش زبان رایگان، آموزش فرزندان شما در مدارس ترکیه به صورت رایگان و …

آموزش رایگان زبان ترکی در ترکیه

کسانی که اقامت ترکیه را دارند میتوانند از آموزش رایگان آکادمیک در ترکیه بهره مند شوند. برای این آموزش در ایران باید بیش از 5 میلیون تومان هزینه کرد که در ترکیه به رایگان در اختیار شما قرار میدهند.

افتتاح حساب در ترکیه

پس از مهاجرت به ترکیه  و دریافت اقامت ترکیه امکان افتتاح حساب های ارزی با واحد دلار آمریکا و یورو و لیر و … وجود دارد. در صورت اشتغال در خاک ترکیه امکان اخذ کارت اعتباری ویزا برای متقاضی است. البته در صورتی که متقاضی قصد اشتغال در ترکیه نداشته باشد میتواند کارت دبیت ویزا یا مستر را تهیه کند و غیر از وام، از همه امکانات یک کارت اعتباری استفاده کند.

دریافت وام

سرمایه گزاری و دریافت وام  از بانک های ترکیه  یکی از دلایل دریافت اقامت ترکیه است. بر خلاف ایران در ترکیه وام با سود 1.32% با بالا قابل دریافت است. برای مثال بانک Ziraat تا 100000 لیر ترک با نرخ سود 1.32% ماهانه بدون مسدودی حساب و بلوکه شدن حساب اعطا میکند.گرفتن وام در ترکیه به مراتب راحت تر از دریافت وام در ایران می باشد.

زندگی بهتر نسبت به ایران

هزینه های زندگی در ترکیه نسبت به بقیه کشور های اروپایی, کانادا, استرالیا و آمریکا که مقصد بیشتر مهاجران ایرانی هستند به مراتب پایین تر است، البته اگر توریستی به ترکیه رفته باشید باهزینه های بالایی مواجه میشوید چون توریست هستید. اما اگر یک مقیم ترکیه باشید شرایط بسیار ایده عالی در انتظار شماست. به عنوان مثال خودروهای جدید بنز با حدود 110000 لیر قابل خرید است، هزینه خوراک شبیه ایران است و هزینه مسکن و اسکان هم با ایران برابری می کند. برای خرید ملک در صورتی که شهروند باشید میتوانید از دم قسط نسبت به خرید ملک اقدام کنید و اگر خارجی باشید میتوانید با پرداخت 30% مبلغ ملک نسبت به خرید اقساطی ملک در ترکیه اقدام کنید. اجاره ملک در ترکیه نیز شرایط خوبی دارد.برای مثال 1000 لیر ماهانه و بدون پرداخت پول پیش م یتوانید در بخش های بسیار خوب شهر استانبول خانه ای با سونا و استخر و جکوزی داشته باشید. با همین هزینه در ازمیر و کوش آداسی میتوانید زندگی مجلل تری داشته باشید.

خودرو سازانی مانند رنو در ترکیه با شرایط بسیار خاص با یکدیگر رقابت میکنند که سود این رقابت را مشتری میبرد. رنو مگان 2018 را با پرداخت ماهانه 1500 لیر بدون پیش پرداخت به صورت تحویل فوری در ترکیه میتوانید در اختیار داشته باشید.

 پوشاک  ترکیه که هم اکنون در نزد ایرانیان بسیار محبوب است در ترکیه با قیمت های به مراتب پایین تر به فروش می رسد. حداقل درامد کارمند و کارگر بیش از دو برابر در ایران است. البته برخی هزینه ها در ترکیه از ایران بالاتر است، مانند سوخت گازوئیل و بنزین. در کل، نیاز های اساسی زندگی بسیار در دسترس تر و مناسب تر است. در مورد آب و هوا نیز لازم به ذکر است که شما هوای بسیار پاک و متفاوتی در ترکیه خواهید دید.

هزینه های مورد نیاز برای دریافت اقامت ترکیه

هزینه اخذ اقامت ترکیه برای روش های مختلف که در ابتدای مقاله ذکر شد متفاوت است، هزینه های اداری برای ارزانترین انواع اقامت ترکیه از حدود 2000  لیر شروع و هزینه های کارگزاری و اعلام وکالت میتواند به 4500 هزار دلار برسد. در مواردی مثل اقامت تمکن مالی میتوان با هزینه حدود 2500 دلار به اقامت رسید. در مورد خرید ملک میتوان با حدود 75 هزار لیر ملک تهیه کرد و به اقامت رسید. البته اگر سرمایه گذاری از حد یک میلیون دلار عبور کند  متقاضی می تواند مستقیم  به شهروند ترکیه تبدیل شود. البته باید توجه داشت که با این هزینه در کشورهای معتبر اروپایی نیز می توان سرمایه گذاری و اقامت گرفت

 مدارک مورد نیاز برای اقامت ترکیه

شرایط جدید برای اخذ اقامت در ترکیه تغییراتی به همراه داشته است. مدارک کمی بیشتر شده و سختگیری افسر اداره امنیت کمی بالاتر رفته است. برای دریافت اقامت تمکن مالی نیاز به ارائه عکس، ترجمه پاسپورت، ترجمه سوپیشنیه از ایران در کنسول ایران در ترکیه، مدارکی که نشان دهنده تمکن مالی شما باشد مانند سند ملکی، و ارائه گواهی تمکن مالی 3000 لیری به نرخ دولتی  را دارید. البته مدارک دیگر هم مورد نیاز است که شما می توانید با تماس با شرکت از آن اطلاع یابید.لازم به ذکر است  شرایط  و مدارک مورد نیاز در هر لحظه ممکن است تغییر کند.

تفاوت اقامت  و شهروندی ترکیه

به طور کلی شهروندی به مفهوم تابعیت است و تفاوت آن با اقامت در این است که هر شخصی به هر طریق قانونی که وارد کشور ترکیه شود، از آن لحظه مقیم ترکیه است اما حقوق شهروندی یک ترک را ندارد. حقوق شهروندی در هر کشوری متفاوت است، اما عموما یک شهروند در حق رای و اخذ پاسپورت با مقیم تفاوت دارد. تفاوت بعدی در این است که اقامت ها موقت است و همیشه باید تمدید شود. گاهی برای تمدید اقامت ها باید از کشور خارج شد و گاهی از اداره مهاجرت بدون خروج از کشور قابل تمدید است. در مورد ترکیه، اقامت ها عموما از داخل خاک ترکیه قابل تمدید است البته برای این موضوع باشد شرایطی فراهم شده باشد در غیر این صورت نیاز به مجوز ورود مجدد به خاک ترکیه است.

اخذ سیتیزنشیپ ترکیه

برای اینکه شهروند ترکیه  شوید باید یکی از شروط زیر را فراهم کنید.

دریافت شهروندی ترکیه با ازدواج با شهروند ترک

دریافت شهروندی ترکیه با سرمایه گذاری در ترکیه

دریافت شهروندی ترکیه با کار در ترکیه

اخذ پاسپورت ترکیه

با شهروند شدن کشور ترکیه می توانید پاسپورت ترکیه را دریافت کنید و از سفر به بسیار از کشور ها بدون ویزا لذت ببرید.

ثبت شرکت در ترکیه

ثبت شرکت در ترکیه بسیار ساده است و حدود 4000 دلار هزینه به همراه خواهد داشت. با ثبت شرکت می توانید نسبت به اخذ مجوز کار اقدام کنید و پس از پنج سال به شهروندی ترکیه دست یابید. با ثبت شرکت در ترکیه می توانید وام های بسیار عالی با سود بسیار پایین دریافت کنید. از تحریم ها آزاد شوید و با دنیای بین الملل ارتباط بگیرید. کارت اعتباری داشته باشید و برای اخذ اقامت کشورهایی همچون آمریکا و کانادا به سادگی از سد افسر های کنسولی رد شوید.

اخذ مجوز کار در ترکیه

برای کار ترکیه باید مجوز کار داشته باشید. برای گرفتن مجوز کار باید کارفرمای ترک برای شما اقدام کند. البته لازم به توضیح است که می توان در ترکیه بدون مجوز هم کار کرد که تنها تفاوت آن با کار با مجوز در دریافت بیمه است. در صورتی که بدون مجوز کار کنید بیمه ای برای شما برای بازنشستگی رد نمیشود و موضوع بیمه رابطه مستقیم با اخذ شهروندی ترکیه دارد.

برای کسب اطلاعات بیشتر و شروع پروسه اقامت ترکیه با کمترین هزینه با ما تماس بگیرید.

تحصیل در گرجستان | هزینه تحصیل در گرجستان

تحصیل در گرجستان

تحصیل در گرجستان

 

تحصیل در گرجستان از سن 6 سالگی آغاز می شود. دانش آموز ابتدا باید یک دوره 6 ساله تحصیلات ابتدایی را تا سن 12 سالگی بگذراند. بعد از گذراندن این دوره دانش آموزان وارد دوره ای 3 ساله می شوند که از 13 سالگی آغاز و در 15 سالگی به پایان می رسد.

 

هر فردی در کشور گرجستان ملزم است این دوره 9 ساله تحصیلی را پشت سر بگذراند و آموزش و پرورش تا 15 سالگی در این کشور الزامی است. دانش آموزان این امکان را دارند که تا سال نهم تحصیلی از آموزش و پرورش رایگان استفاده کنند. در نهایت اگر شخصی بخواهد مدرک دیپلم متوسطه را کسب نماید باید دوره 3 ساله دبیرستان را (از سن 15 تا 18 سالگی) در یکی از دبیرستان ها یا مدارس فنی کشور گرجستان به پایان برساند.

هر فرد پس از پشت سر گذاشتن امتحانات پایان دوره متوسطه موفق به اخذ مدرک دیپلم کشور گرجستان می شود. سال تحصیلی در تمام مقاطع از سپتامبر آغاز می شود و تا ماه جون ادامه پیدا می کند.

 

ادامه تحصیل در گرجستان

 

بیش از 60 موسسه آموزش عالی برای ادامه تحصیل در گرجستان وجود دارد که همگی آن ها تحت پوشش دولت گرجستان می باشند. علاوه بر دانشگاه های دولتی دانشگاه های خصوصی فراوانی در این کشور وجود دارد که تعداد آن از دانشگاه های دولتی بیشتر می باشد. موسسات آموزشی این کشور به دو دسته دانشگاه های تربیت مدرس که تمامی مقاطع را پوشش می دهد و دانشگاه هایی که فقط در مقطع لیسانس فعالیت دارند تقسیم بندی می شود.

 

هزینه تحصیل در گرجستان

 

دانشگاه ها در کشور گرجستان به دو دسته دولتی و خصوصی تقسیم میشوند. هزینه تحصیل در دانشگاه های دولتی سالانه 4,500 لاری و دانشگاه خصوصی 10,000 لاری است.

باید خاطر نشان کرد که در صورت تحصیل در دانشگاهی به زبان گرجی، فرد باید هفته ای ۱۸ ساعت زبان گرجی را در دانشگاه مورد نظر بگذراند و هزینه این دوره ماهیانه 300 لاری است.

 

گرجستان به دلیل داشتن دانشگاه های معتبر و داشتن هزینه های پایین تحصیل و زندگی، متقاضیان بسیاری جهت مهاجرت تحصیلی دارد.در گرجستان دو نوع دانشگاه وجود دارد (دولتی و خصوصی) .دانشگاه دولتی  در شرایط خاص برای شهروندان گرجی رایگان است ولی برای مهاجرین و داوطلبان کشورهای دیگر هزینه  دارد. البته هر دو نوع دانشگاه زیر نظر وزارت علوم گرجستان می باشد. یکی از مزیت های تحصیل در گرجستان ارتباط مستقیم دانشگاه های گرجستان با سایر دانشگاه های بین المللی می باشد.

 

دروس در دانشگاه های گرجستان اغلب به دو زبان گرجی و انگلیسی ارائه می شوند البته در برخی رشته ها و دانشگاه های خاص زبان روسی استفاده می شود. برای تحصیل در گرجستان تسلطِ  زبان انگلیسی و داشتن مدرک زبان آیلتس  5.5 و یا تافل 80 الزامی می باشد. دانشگاه های گرجستان برای آن دسته از دانشجویان خارجی که به زبان گرجی آشنایی ندارند کلاس های آموزشی زبان گرجی برگذار می نماید. شرکت در کلاس ها به صورت اجباری می باشد. دوره های آموزشی زبان گرجی 130 ساعت می باشد. سال تحصیلی در تمام مقاطع از سپتامبر آغاز می شود و تا ماه جون ادامه پیدا می کند.

 

تحصیل در گرجستان در مقطع لیسانس معمولا پس از 4 تا 6 سال مطالعه به پایان می رسد. داشتن مدرک دیپلم دبیرستان جهت ورود به دانشگاه های گرجستان و تحصیل در مقطع لیسانس الزامی می باشد هزینه تحصیل در مقطع کارشناسی در کشور گرجستان در حال حاضر حدودا 3000 یورو می باشد. تحصیل در گرجستان در مقطع فوق لیسانس هم به صورت پاره وقت و هم به صورت تمام وقت امکان پذیر می باشد. تحصیل در مقطع فوق لیسانس دانشگاه های گرجستان به صورت تمام وقت 1 سال و به صورت پاره وقت تا 3 سال به طول می انجامد هزینه تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد در گرجستان و در دانشگاه های مختلف آن حدودا 3000 تا 4000 یورو است.

 

مقطع دکترا در دانشگاه های گرجستان 3 تا 4 سال به طول می انجامد و به صورت آموزشی و پژوهشی می باشد که دانشجویان علاوه بر شرکت در کلاس های درسی می بایست روی موضوع پایان نامه خود تحقیق کرده و پس از ویرایش پایان نامه از آن دفاع نمایند. هزینه تحصیل در گرجستان در این مقطع عموما 4000 تا 5000 یورو می باشد.

در کشور گرجستان دانشگاه های فارسی زبان نیز وجود دارد. یکی از معروف ترین و معتبرترین دانشگاه های فارسی زبان گرجستان دانشگاه دولتی تفلیس می باشد. در دانشگاه دولتی تفلیس دو رشته زبان و ادبیات فارسی و تاریخ خاورمیانه به زبان فارسی و در دانشکده ادبیات و خاورشناسی ارائه می شود.

دانشگاه‌هاي گرجستان که  وزارت علوم ایران معتبر مي‌داند عبارتند از:

 

Apolon Kutateladze State Academy of Arts

 

SarajishviliTbilis State Conservatoire  رشته‌هاي مربوط به هنر موسيقي

 

Technical Uniuversity

 

Tbilisi Teaching University

 

Jvane Javakhishvili Tbilisi State University

 

که دانشگاه ایالتی تفلیس قدیمی ترین دانشگاه گرجستان می­باشد. این دانشگاه دارای طیف گسترده ای از برنامه های تحصیلی در مقطع کارشناسی ، سطح فوق لیسانس و دکترا و دوره های کوتاه مدت به زبان انگلیسی می باشد.

 

در صورتي که نام دانشگاه يا مؤسسه‌ اي در فهرست دانشگاه و مؤسسات ذکر شده اعم از معتبر و غير معتبر منعکس نشده باشد، متقاضي بايد اعتبار آن را از اداره کل امور دانش آموختگان وزارت علوم استعلام کند.

 

 

تحصیل پزشکی و دندانپزشکی در گرجستان

 

تحصیل پزشکی و دندانپزشکی در گرجستان به یکی از پرطرفدارترین دوره های تحصیلی در کل جهان تبدیل شده است .

شرایط اعزام دانشجو به گرجستان و تحصیل تحصیل پزشکی و دندانپزشکی در گرجستان

 

متقاضیان تحصیل پزشکی و دندانپزشکی  در دروس زیست، ریاضیات، فیزیک و شمی نمرات بالایی داشته باشند. سپس با شرکت در آزمون ورودی و اخذ نمره قبولی در دانشگاه مورد نظر خود به تحصیلات در رشته پزشکی و یا دندانپزشکی ادامه دهند. بورسیه به دانشجویان خارجی تعلق نمی گیرد بنابراین تحصیل در این رشته ها  رایگان نیست. تحصیل پزشکی و دندانپزشکی در کشور گرجستان 6 سال به طول می انجامد که شامل 2 دوره اصلی می شود:

 

مرحله اول دوره مقدماتی پزشکی نام دارد 2 سال به طول می انجامد و دانشجویان در این دوره تحصیلی دروسی همچون: زیست شناسی، فیزیک، شیمی، مهارت های ارتباطی و … را مطالعه می نمایند.

 

مرحله دوم تحصیل پزشکی و دندان پزشکی در گرجستان به صورت کامل و یکپارچه 4 سال به طول می انجامد. اغلب دروس در دانشگاه های پزشکی گرجستان به زبان انگلیسی ارائه می شود.

هزینه تحصیل پزشکی و دندانپزشکی در گرجستان در هر سال حدود 10000 دلار می باشد که البته این هزینه با توجه به دانشگاه محل تحصیل و شرایط زندگی هر دانشجو متغیر می باشد.

 

دانشگاه های معتبرپزشکی ودندانپزشکی  گرجستان :

 

    دانشگاه دولتی پزشکی تفلیس Tbilisi State Medical University

    دانشگاه دولتی تفلیس Tbilisi State University

    دانشگاه صنعتی گرجستان Georgian Technical University

    دانشگاه دولتی ایلیا   Ilia State University

    دانشگاه آزاد تفلیس Free University of Tbilisi

    دانشگاه قفقاز Caucasus University

 

البته شایان ذکر است،ازسال 2016 ویزای یا روادید گرجستان برداشته شده است و دانشجویان نیازی به درخواست ویزا ندارند.

مدارک لازم جهت اخذ ویزای تحصیلی گرجستان عبارتند از:

 

  •     اصل و کپی شناسنامه و کارت ملی
  •     اصل و کپی گذرنامه با حداقل شش ماه اعتبار
  •     ریز نمرات مقطع دبیرستان
  •     اصل و کپی مدرک دیپلم دبیرستان
  •     در صورت تحصیل در مقطع پیش دانشگاهی ارائه مدرک پیش دانشگاه
  •     معرفی یک حساب بانکی معتبر
  •     گواهی سلامت
  •     عکس رنگی 4*3 و 4*6 از هر کدام 6 قطعه
  •     مدرک زبان
  •     تایید مدارک توسط سفارت