ویزای شینگن

ویزای شینگن

 ویزای شینگن،معرفی چگونگی اخذ آن

کشورهای اروپایی طبق قراردادی در سی سال پیش پذیرفتند که تمام اتباع کشورهای اروپایی بدون ویزا بتوانند وارد این کشورها شوند که به آنها حوزه شینگن می‌گویند.

  انواع ویزای شینگن

حدود سی سال پیش کشورهای اروپایی طی یک قرارداد پذیرفتند که تمامی اتباع کشورهای اروپایی بتوانند بدون ویزا به این کشورها وارد شوند که مشکلات بین مرزی برای رفت و آمد به حداقل برسد. یعنی اگر از هرکدام از این کشورها که اسمشان در انتهای متن قید شده ویزای شینگن بگیرید، به راحتی می‌توانید در مدت اعتبار ویزا که معمولا سه ماه است به بقیه کشورها هم بدون نیاز به ویزا سفر کنید.

بیست و شش کشور عضو این محدوده عبارتند از: آلمان، فرانسه، ایتالیا، اسپانیا، پرتغال، هلند، بلژیک، لوکزامبورگ، سوئد، نروژ، فنلاند، دانمارک، لیتوانی، لتونی، لهستان، مجارستان، اتریش، استونی، اسلواکی، اسلوانی، چک، ایسلند، مالت، یونان، لیختن اشتاین و سوئیس.

در نظر داشته باشید که یک سری از کشورهای اروپایی در این محدوده نیستند؛ مثل: انگلیس، کرواسی، اوکراین، صربستان، رومانی، بلغارستان و …

ویزای شینگن چیست؟

چند نوع ویزای شینگن داریم؟

بسته به اینکه چه هدفی از وارد شدن به حوزه‌ی شینگن دارید، چهار نوع ویزا صادر می‌شود: یعنی داخل ویزا در قسمت نوع ویزا یک حرف از حروف زیر درج می‌شود:

ویزای A – که ویزای ترانزیت است. یعنی مسافر نمی‌تواند از فرودگاه خارج شود، فقط می‌تواند داخل یکی از فرودگاه‌های شینگن پرواز را عوض کند و از حوزه‌ی شینگن خارج شود.

ویزای B – که ویزای عبور گفته می‌شود. یعنی مسافر می‌تواند از فرودگاه خارج شود و از شینگن به عنوان جایی برای عبور استفاده کند تا از طریق زمینی خودش را به کشوری در خارج از محدوده‌ی شینگن برساند.

ویزای C –   که ویزای توریستی بوده و مورد درخواست اکثر ایرانی‌ها است.

ویزای D – که ویزای بلندمدت است و معمولا تاجران و بازرگانان و بیزینس‌من‌ها از آن استفاده می‌کنند تا بتوانند در طی سال چندین بار به شینگن سفر کنند.

توجه داشته باشید که اگر می‌خواهید برای تحصیل، یا اشتغال، یا ازدواج با فرد اروپایی اقدام کنید این ویزا شامل حال شما نمی‌شود.

اخذ وقت سفارت یونان چگونه است؟

شما می توانید برای اخذ وقت سفارت یونان، از خدمات مجموعه ویزا پارت استفاده کرده و از جدیدترین روش برای تعیین وقت سفارت استفاده کنید، زیرا امروزه برای دریافت وقت سفارت، دیگر احتیاجی به مراجعه حضوری و قرار گرفتن در صف‌های طولانی نیست.

اخذ وقت سفارت ایتالیا چگونه است؟

یکی از انواع ویزاهای موجود، ویزای توریستی است. ویزای توریستی ایتالیا، شامل افرادی می‌شود که با هدف گردشگری در کشور ایتالیا، قصد اقامت چند روزه تا سه ماهه را دارند. توجه کنید که با دریافت ویزای توریستی ایتالیا به شما مجوز کار داده نمی‌شود و برای اشتغال در ایتالیا، نیاز به صدور مجوز کار دارید.

این مجموعه، اقدام به دریافت وقت سفارت کشورهای عضو شینگن می‌نماید.

اجازه بدهید تکرار کنم که ویزای شینگن فقط برای یک مدت کوتاه ۹۰ روزه صادر می‌شود. برای گرفتن ویزایی غیر از شینگن باید به سفارت‌های مربوط به هر کشوری مراجعه کنید چون شرایط هر کشور با دیگری فرق می‌کند

تعیین وفت سفارت ایتالیا را از  درخواست نمایید

ویزا یونان

مراحل اخذ وقت سفارت کشور یونان

دریافت وقت سفارت کشور یونان توسط مجوعه 

پرداخت مبلغ تعیین شده جهت اخذ وقت سفارت کشور یونان از طرف شما

ارسال وقت سفارت تعیین شده توسط مجموعه

بعضی از افراد تقاضای تعیین وقت سفارت یونان به صورت فوری را دارند. این امکان در زمان‌های مختلف متفاوت است. برای مثال در ماه اسفند بعضی افراد توقع وقت سفارت فوری دارند. که باتوجه به حجم مسافر این امکان میسر نیست

وقت تحصیلی سفارت یونان

اگر قصد تحصیل در یونان را دارید یا برای مهاجرت به یونان برنامه‌ریزی کرده‌اید با ما همراه باشید تا به شما اطلاعاتی از این کشور که در جنوب شرقی اروپا قرار گرفته است بدهیم. یونان یکی از کشورهای مناسب برای تحصیل است زیرا با اکثر دانشگاه‌های اروپا تبادل استاد دارد و همچنین ارتباطات بین اساتید و دانشجوها برقرار است

در اکثر دانشگاه‌های یونان تدریس به زبان یونانی است که اگر شما به زبان یونانی تسلط خاصی ندارید و زمان برای دوره زبان یونانی دارید می‌توانید با هزینه و مدت زمان ۳ ماهه زبان که ۱۵۰۰ یورو هزینه می‌برد و همچنین تحصیل سالیانه در یونان حدود ۶۵۰۰ یورو هزینه می‌برد. (البته بستگی به شهرها و رشته‌های انتخاب شده در یونان دارد) در بعضی از دانشگاه‌های یونان که رشته خاص تدریس می‌شود باید مسلط به زبان انگلیسی باشید

وقت سفارت یونان را با خیالی راحت از ویزا پارت درخواست کنید

کدام کشورها راحت‌تر ویزا می‌دهند؟

کشورهای شناخته شده‌تری مثل اتریش، آلمان، هلند و فرانسه به دلیل اینکه سالانه توریست‌های زیادی را از سراسر دنیا می‌پذیرند، به ایرانی‌ها هم راحت‌تر ویزا می‌دهند. کشورهای بلوک شرق اروپا مثل مجارستان یا جمهوری چک کمی به ایرانی‌ها سخت می‌گیرند. طبق آمار اکونومیست که در سال ۲۰۱۱ ارائه شده، فرانسه بیشترین ویزای شینگن را در اختیار متقاضیانش در کل دنیا قرار داده است.

فرانسه یکی از کشورهایی است که به راحتی ویزا می‌دهد؛ برای تعیین وقت سفارت فرانسه با ویزا پارت تماس بگیرید.

آشنایی با فرانسه

فرانسه با عنوان رسمی جمهوری فرانسه (به فرانسوی: République française) یکی از کشورهای واقع شده در اروپای غربی است که دارای منطقه‌ها و قلمروهای ماورابحار متعددی نیز هست. فرانسه یکی از سه کشوری است که دارای سواحلی هم در دریای مدیترانه و نیز اقیانوس اطلس است (دو کشور دیگر عبارتند از اسپانیا و مراکش). به دلیل شکل نقشه این کشور، در زبان فرانسوی به آن لقب l’Hexagone (معنی: شش‌ضلعی) را داده‌اند

ویزای شینگن سندیست که با صدور آن به وسیله ی مقامات مربوطه برای اشخاصی که علاقمند به سفر و یا بازدید از کشورهای عضو شینگن هستند ؛ این امکان را ایجاد میکند

ویزای شینگن

محدوده ی شینگن متشکل از 26 کشورست که طبق قراردادی توافق کرده اند تا ساکنینشان در دیگر کشورهای عضو شینگن همچون کشوری آزاد تردد  داشته باشند.

22 کشور از این مجموعه ی 26 عددی عضو اتحادیه اروپا و 4 کشور دیگر آن عضو انجمن تجارت آزاد اروپا یا همان (EFTA) هستند

نقشه شینگن

محدوده شینگن اکثر مناطق این قاره سبز را در بر میگیرد به جز انگلستان ، رومانی ، بلغارستان ، کروواسی ، قبرس و ایرلند که امید است به زودی به این مجموعه ملحق شوند. در این میان کشورهایی از جمله : نروژ ، ایسلند ، سوئیس و لیختنشتاین هستند که با وجود اینکه عضو اتحادیه اروپا نیستند ولی جزئی از کشورهای شینگن محسوب میشوند و سیاست تردد آزاد را محترم می شمارند.

انحادیه اروپا VIS(ویزا اینفورمیشن سیستم) یکی از عظیم ترین بانکهای اطلاعاتی جهان است که از سال2007 شروع به فعالیت خودکرده است؛که از طریق آن میتوان به اطلاعات تمامی متقاضیان ویزای شینگن از هر کشوری دستیابی پیداکرد.

در پاسخ به این سوال که چه کسانی برای تردد در کشورهای عضو شینگن، به ویزای شینگن نیاز دارند باید گفت که، تمامی کشورهایی که عضو شینگن نیستند نیاز به اخذ ویزای شینگن دارند. البته برخی کشورها از این قانون مستثنی بوده و با وجود اینکه عضو کشورهای این حوزه نیستند نیازی به اخذ ویزا برای تردد در محدوده شینگن را ندارند.

با اخذ ویزای شینگن سفری به یادماندنی و مطمئن به کشورهای شینگن داشته باشید.

ویزای عادی شینگن یا همان USV:

با توجه به چگونگی و هدف مسافرت، اقسام متفاوتی از ویزای شینگن وجود دارد. با اخذ این ویزا می توانید جهت ترانزیت و یا اقامت در کشورهای عضو شینگن در بازه زمانی مشخص از آن بهره ببرید.

با توجه به این موضوع ویزای عادی خود به سه دسته B,A و C تقسیم می شود.

ویزای شینگن نوع A :

این نوع ویزا به دارنده ی آن اجازه می دهد تا در محدوده فرودگاهی وارد شده و جهت تغییر پروازش به مقصد مشخص دیگری اقدام نماید.

ویزای شینگن نوع B :

ویزای نوع B به شما این اجازه را می دهد تا برای مدت زمان نهایتاً 5 روز در کشورهای عضو شینگن تردد داشته باشید. در صورتی که کشور مقصد عضو کشورهای شینگن نباشد. این ویزا تنها به منظور ترانزیت صادر میگردد؛ نه برای اهداف تجاری ، گردشگری و یا حتی دید و بازدید.

ویزای شینگن نوع C :

این نوع ویزا برای بازه زمانی کوتاهیست که نهایتا به 90 روز می رسد و به دارنده اش این اجازه را می دهد تا با توجه به اعتبار ویزا و هدف سفرشان به کشورهای شینگن تردد نمایند؛ که خود به سه دسته تقسیم می شود:

یکبار ورود ، دوبار ورود و چندبار ورود

ویزای یکبار ورود:

که به دارنده آن اجازه ورود به محدوده شینگن را تنها و تنها برای یکبار می دهد.

ویزای دوبار ورود:

دارنده ی این ویزا اجازه دارد تا دوبار وارد حوزه ی شینگن شود ، بدین معنا که می تواند وارد شود، خارج شود و مجدد وارد شود که پس از آن ویزا منقضی می گردد.

ویزای چندبار ورود :

که دارنده اش را برای ورود و خروج های متعدد مجاز می کند ، البته برای بازه زمانی 90 روزه در نصف سال که از لحظه ورودش به محدوده شینگن محاسبه می شود.

کشورهایی که مسافر پس از اخذ ویزا می تواند به آنها وارد شود شامل: اتریش ، بلژیک ، جمهوری چک ، دانمارک ، استونی ، فنلاند ، فرانسه ، آلمان ، یونان ، لهستان ، ایسلند ، ایتالیا ، لیتوانی ، لتونی ، لوکزامبورگ ، مالت ، هلند ، نروژ ، مجارستان ، پرتغال ، اسلواکی ، اسلوونی ، اسپانیا ، سوئد و سوئیس می شود.

ویزای معتبر منطقه خاص (تعیین شده):

این نوع از ویزا به شما اجازه ی سفر تنها به کشور صادر کننده ی ویزای شینگن را می دهد یا در برخی موارد بعضی از کشورهای دیگر شینگن که در ویزای مربوطه لحاظ شده. به غیر از کشورهای لحاظ شده در این ویزا ، الباقی کشورهای شینگن اجازه ورود به مسافر نمی دهند.

ویزای شهروندی (ملی):

ویزای شهروندی برای موارد خاصی چون کسانی که قصد تحصیل ، کار و یا اقامت دائم در یکی از کشورهای عضو شینگن را دارند ، صادر می شود.این ویزا می تواند به صورت یکبار ورود نیز برای کسانی که قصد اقامت و یا کاری مشخص را برای مدتی معلوم دارند و پس از آن قصد بازگشت به کشورشان را دارند صادر شود .

ویزای شینگن خود را به مشاورین و متخصصین حرفه ای بسپارید.افرادی که به دنبال دریافت ویزای شینگن فوری میباشند نیز با فراغ بال این مهم را به افراد مجرب در این زمینه بسپارند تا با کمترین دغدغه و اتلاف وقت ویزای شینگن خود را در دست بگیرند.